info KDO  |  sponsors
Zoals jullie weten is het binnen een vereniging altijd moeilijk om voldoende financiŽn middelen te vinden om allerlei zaken goed te kunnen regelen zoals uniformen, muziekinstrumenten, salaris dirigent enz.
Voor veel van deze zaken zijn wij afhankelijk van subsidies en natuurlijk ook sponsors. Op deze pagina kunnen jullie zien wie ons allemaal sponsort.

Erren Protectie
Erren Protectie ondersteunt onze vereniging regelmatig op het gebied van kleding. Bedankt Erren Protectie!!

Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds heeft onze vereniging ondersteund met subsidie voor onze jubileumtaptoe op 11 juni 2016 en de aanschap van onze nieuwe uniformen. Bedankt Prins Bernhard Cultuurfonds!!

Fotografie Jacques Kok
Fotograaf Jacques Kok heeft een groot aantal professionele foto's van ons gemaakt die wij weer kunnen gebruiken voor het verspreiden van promotiematriaal, maar natuurlijk ook voor het plaatsen op deze site. Bedankt Jacques!!

Schildersbedrijf Albert Verhoeven
Schildersbedrijf Albert Verhoeven uit Arnhem die heeft alle verf, saus en overige schildersbenodigdheden gratis geleverd voor het opknappen van het clubhuis zodat het samen met onze nieuwbouw weer een totaal frisse uuitstraling heeft gekregen!!

M. Gertsen tegelzet bedrijf
M. Gertsen tegelzet bedrijf te Ooy-Zevenaar heeft namelijk kosteloos al het tegelwerk in de nieuwbouw van het clubhuis verricht, zodat alleen de materiaalkosten voor onze rekening kwamen. Bedankt Martien!

Aantal bezoekers van deze pagina (vanaf 30 september 2005):  6905